производи

Осветлување за хотелска индустрија
Категорија: Декоративно осветлување

Хотелската линија на осветлување содржи и широк спектар на ергономски дизјанирани осветлителни тела чија цел е да ги задоволи и покрие потребите на хотелската индустрија. Колекцијата за хотелката линија е карактеризирана преку нејзиниот еклкузивен вкус, модерен дизајн и високо квалитетен производен стандард. Ги доведува трендовите на нашето општество понудувајќи широк спектар на светлосни решенија за секој хотел.         

          

              

          

                                                                                       


 

Назад
Други производи во оваа категорија
Серија - Модерно Серија - Класична
Надворешно осветлување Ѕидни ламби
LED диоди Осветлување за хотелска индустрија