производи

Серија - Класична
Категорија: Декоративно осветлување
 
Класичните осветлувачки креации имаат безвременска вредност и придонесуваа за простор за живеење со исклучителен луксуз. Рачно изработено стакло со уникатен декор и месинг елементи се некои од карактеристиките кои ја дефинираат оваа категорија.
  
Колекција COCO                                           Колекција DOMENIC
          

Колекција GOLDEN                                       
Колекција HAMLET
          

Колекција LAURA


Назад
Други производи во оваа категорија
Серија - Модерно Серија - Класична
Надворешно осветлување Ѕидни ламби
LED диоди Осветлување за хотелска индустрија