производи

Серија - Модерно
Категорија: Декоративно осветлување
Осветлителните тела се креирани базирајќи се на едноставниот и иновативен дизајн, погодни за секој простор на живеење. Да не заборавиме дека животната средина е дифинирана преку осветлувањето правејќи го модерно, функционално и безвременско. 

Колекција ALPHA                                          Колекција ANGELICA  
           

Колекција BIOS                                               Колекција CONICAL
           

Колекција DANAE                                         Колекција GHEISA
          

Колекција MARKOS                                     Колекција STARLIGHT
          

Колекција TIVERI                                          Колекција TULIPA
          

Колекција GLAMOUR
Назад
Други производи во оваа категорија
Серија - Модерно Серија - Класична
Надворешно осветлување Ѕидни ламби
LED диоди Осветлување за хотелска индустрија