производи

Дата (сигнални) кабли
Категорија: Проводници и кабли

Кабли за пренос на податоци во компјутерски мрежи и ситеми.

Типови кабли:
LiYY, LiYY-TP, LiY-CY, YSLCY, LiHCH DIN, LiY-CY (TP), LifYCY-TP DIN, LiY-TCP-Y, LiY-TCPY-CY, Li2YCY (TP) Li2Y-CY PiMF

Производители:
Парпанелас - ГрцијаHelukabel, Elka kabeli

 


Назад
Други производи во оваа категорија
Силиконски и тефлонски кабли Енергетски кабли
Кабли од гума и неопрен Негориви кабли
Контролни (сигнални) кабли Дата (сигнални) кабли
Компјутерски кабли Оптички кабли
BUS кабли Кабли за аларм
Телефонски кабли Инструментални кабли
Средно напонски кабли Бродски кабли
Серво кабли Спирални кабли