новости


Haupa

На 16.10.2013 во Неготино, Елград во соработка со Tehnomat Грција и Haupa Германија одржа презентација за комплетната производна програма на Haupa. На презентацијата пристуваа голем број соработници.
 
                          

Прoизводниот асортиман на Haupa вклучува три групи на производи:

1. За / Околу каблите - Алати и материјали за сечење, стегање и оголување на сите видови на кабли
2. Алати за работа под притисок
3. Стандарден програм на алати

За било какви прашања слободно контакирајте не на нашиот e-mail: info@elgrad.com.mk

16.10.2013


Останати новости
Shell масло Haupa
Декоративно осветлување Елград застапник за возилата на Hyundai
Michelin и BF Goodrich Olympia Electronics
Редизајн на веб страна Елград застапник за Fiat Professional