новости


Декоративно осветлување

Најголемиот производител на декоративно осветлување во Грција, Viokef, отсега во продажниот асортиман на Елград. Со смели бои и ексклузивен дизајн Viokef осветлувањето носи ново чувство на модерното живеење. Рачно изработено стакло со исклучителен декор кој ги следи модните трендови и го редефинира нашиот дневен живот правејќи го поелитен и светол. Затоа, сменете го Вашето расположение и животниот простор со Viokef.
01.11.2012


Останати новости
Shell масло Haupa
Декоративно осветлување Елград застапник за возилата на Hyundai
Michelin и BF Goodrich Olympia Electronics
Редизајн на веб страна Елград застапник за Fiat Professional